geboorte kittens van Raisa en Rusty van cattery Yefpraksiya.15 maart 2014

j.l.Zaterdag is onze Raisa bevallen van 7 prachtige kittens. Ondanks dat er veel mensen bij ons te logeren waren koos Raisa de datum van 15 maart uit om te bevallen.

Ik had er nog niet op gerekend want ik dacht dat ze nog een paar dagen had te gaan.
Gelukkig had ik alles boven al wel klaar gemaakt en stond de kist al op haar te wachten, ze had er ook al even in gelegen en hem duidelijk goedgekeurd. Toch begon ze zaterdag middag in de kamer bovenop de hoge kast(waar ook poezenmanden staan)met de bevalling, mijn man hoorde haar miauwen en riep mij, toen ik bij haar keek zag ik dat ze al aan het persen was dus snel opgepakt en naar boven gebracht.

Een kwartier later is toen ook het eerst jong al geboren. Uiteindelijk zijn het er 7 geworden. Raisa zal wel gedacht hebben: wat mijn zusje kan kan ik ook! Deze keer zijn het 3 poesjes en 4 katertjes. Ze waren allemaal mooi van gewicht n.l. 105-103-94-107-109-101 en 94.in volgorde van geboorte. Raisa is weer een super moeder en heel trots.
Gelukkig heeft ze tot nu toe genoeg melk want ze groeien goed.

P1010468P1010472

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *