kitten Lizzy week 7 van 09-08 tot 16-08-2023.

De afgelopen week hebben alle kittens hun eerste wormen pil gekregen bij bijna iedereen ging dit heel vlot behalve bij Juno die protesteerde flink en wist steeds weer het pilletje uit te spugen de kleine boef. uiteindelijk wel gelukt.

Verder was het weer een week van puur genieten van alle capriolen van het stel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vooral het speeltje met een vlinder die rond draait is zeer favoriet.Ze slepen het soms de hele kamer door.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier een bank en schoot vol met “geluk” heerlijk even ravotten op de bank en dan uitrusten op een schoot. Intussen spinnen ze allemaal al zo schattig!

 

 

 

 

 

Zaterdag kwam het nieuwe “personeel” van Juno kennismaken. natuurlijk werd er weer lekker mee geknuffeld en een foto gemaakt.

 

 

 

 

 

Met de ballentoren spelen ze ook graag soms rennen ze er rondjes omheen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de nieuwe eigenaar van Milas hadden we een leuk speeltje gekregen met een vogel deze was erg hoog zodat ze er niet bij konden, dus heb ik er een draadje aangemaakt, nu vinden ze hem prachtig en zien de vogel echt als prooi.

 

 

 

 

 

Onze kleindochter was er deze week ook weer een paar dagen dus werden de hengeltjes weer veel gebruikt zowel kittens als kleindochter genieten hiervan.

 

 

 

 

 

Moe gespeeld! Ze liggen op verschillende plaatsen lekker te slapen hier Fendi in de trapeze en Dunya in het mandje aan de verwarming.

 

 

 

 

 

Nog een speeltje wat ze geweldig vinden een rond kleed waar onder iets draait, soms gaan ze op het kleed zitten en houden zo het draaiende staafje tegen en kijken verbaasd : zo van waar is het nou?

 

 

 

 

 

 

Hier wordt er lekker gesmikkeld van verse tartaar.

 

 

 

 

 

Maar de melkbar is nog steeds zeer in trek, mama roept ze regelmatig en gaat dan op het kleedje bij de tv liggen. Zodra mama Lizzy haar moeder miauwtje laat horen komen ze er snel naar toe. Kinderen eten!!!

 

 

 

 

 

En als mama zit te eten neemt Milas even de kans om een extra slokje melk te scoren

Hij zal wel denken ik moet wel de zwaarste blijven!

 

 

 

 

 

En toen zaten ze ineens boven op de kast, dit is niet erg als ze daar gaan slapen maar nee hoor ze waren druk aan het spelen, ik vond het doodeng en jawel hoor Milas viel er bijna vanaf gelukkig kon ik hem opvangen.

Ik was hier erg van geschrokken zodat ik voor de veiligheid de mandjes ervan af heb gehaald nu is het niet zo aantrekkelijk meer, als ze wat ouder zijn doe ik ze wel weer terug.

 

Nu nog de gewichten ze groeien als kool zoals je kan zien.

Dunya   vorige week 675 gram  nu  770 gram.

Juno        ”         ”      725 gram  nu  815 gram.

Milas      ”          ”      820 gram  nu  955 gram.

Bo         ”          ”       690 gram  nu  845 gram.

Fendi     ”         ”       715 gram  nu  820 gram.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *