Kittens Lajka week 10 van 03-05 tot 09-05-2023

Deze week het dagboekje een dagje eerder omdat ik morgen op onze kleindochter moet passen en dus niet achter de computer kan.

Het was weer een hele gezellige week met alle drie kleindochters op bezoek, dus werd er weer druk met de kittens gespeeld.

 

 

 

 

 

Vooral met de hengeltjes wat zowel de meiden als de kittens erg leuk vinden.

 

 

 

 

 

En natuurlijk had onze jongste kleindochter haar favoriete speelgoed de little pony’s weer beneden en dan zijn de kittens ook weer van de partij, even kijken in de box of er iets voor mij bij zit denkt er eentje.

 

 

 

 

 

Ook werd de schone was weer gecontroleerd of het echt schoon was en of het goed gevouwen was want anders doen ze het graag even over.

 

 

 

 

 

Toen we bezoek hadden en gezellig aan tafel gingen koffie drinken kwamen ze ook gezellig erbij zitten, even kennismaken met iemand die we nog niet kennen.

 

Onze kleindochter van 4 jaar is een kleine kunstenaar, ze was lekker aan het tekenen en uiteraard waren de nieuwsgierige kittens er ook bij, toen zei ze: ik ga een kitten natekenen.

 

 

 

 

 

Dit lukte haar bijzonder goed, dus een foto er van gemaakt door een trotse opa.

 

 

 

 

 

Daarna wilden de kittens het zelf proberen maar verder dan stiften uit de verpakking halen en op de grond gooien kwamen ze niet. Nee dan moeten ze echt nog even oefenen.

 

 

 

 

 

Soms zoeken ze zelf speelgoed uit het speelgoed mandje (terwijl de vloer al vol ligt) maar zijn ze eigenlijk al een beetje moe, nou dan eerst meer even een dutje doen kan prima in het speelgoedmandje denkt Sindri hier.

 

 

 

 

 

Het zijn een stel heerlijke drukte makers en soms hebben ze geen speelgoed nodig maar is ravotten met z’n allen ook erg leuk op de krabpaal

 

 

 

 

 

Of op het huisje.

 

 

 

 

 

De trapeze vinden ze ook heel leuk hij beweegt zo leuk het is net een kermis attractie.

 

 

 

 

 

Een enkele keer mogen ze nog wel eens bij mama Lajka drinken maar het is intussen wel dringen geblazen want met 5 van die dikzakjes is er niet veel ruimte. Arme mama.

 

 

 

 

 

Op vlinder jacht is ook leuk vooral Ozzy sleept het ding de hele kamer door, het is maar goed dat goed dat je die vlindertjes los kunt kopen want ze slopen ze echt.

 

 

 

 

 

Poezen en dozen dat behoeft ook geen uitleg natuurlijk.

 

 

 

 

 

Als de waterfontein is schoongemaakt en opnieuw gevuld staan ze er ook gelijk weer met de neus bovenop nieuwsgierig als ze zijn.

Dit was het dan weer voor deze week.

En dat het super goed met ze gaat kan je ook zien aan de gewichten na 6 dagen.

Boris   vorige week  1140 gram  nu  1265 gram.

Ozzy      ”         ”       1215 gram  nu  1330 gram.

Sammy  ”         ”       1215 gram  nu  1350 gram.

Sindri    ”          ”       1310 gram  nu  1445 gram.

Floki      ”         ”        1255 gram  nu  1410 gram.

tot volgende week

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *