kittens Lajka week 12 van 23-08 tot 30-08 -2019

Een zeer drukke week. eerst was onze oudste dochter met 2 kleinkinderen  een weekend te logeren wat natuurlijk erg gezellig was ,maar door dat we veel op pad geweest zijn dus weinig kittenfoto’s kunnen maken.

DSCN1025 DSCN1026 DSCN1027

 

 

 

 

Als we dan weg gingen werden er natuurlijk tassen ingepakt en als kitten moet je daar natuurlijk wel bij zijn om te kijken of het goed gaat.

DSCN1029 DSCN1030 DSCN1031

 

 

 

 

 

 

In de avond zon gezellig spelen met z’n allen.

DSCN1038

 

 

 

 

 

Ja en als je Puzzle heet kan je hier het beste liggen natuurlijk.

DSCN1037

 

 

 

 

 

Ik pas wel op de doos hoor mijn naam is tenslotte geen Puzzle maar Siem.

 

zoals ik al heb verteld hebben wij een avond ritueel, voor wij naar boven gaan krijgen alle poezen snoepjes. Dit weten ze precies en ook de kittens zijn hier al goed van op de hoogte. Tot onze verbazing had Pepper maandagavond geen enkele interesse hiervoor, en hoewel we het wel vreemd vonden hebben we er niet verder bij stilgestaan.

Totdat zij dinsdag niet wilde eten dan denk je even, extra opletten misschien net brokjes gegeten(wat hij graag doet) maar bij het wegen was ze ook afgevallen wat we niet gewend zijn. Maar verrassend genoeg was ze zeer levendig en stoeide en rende met haar zussen en broer zodat er niets aan de hand leek te zijn.

helaas was de de volgende dag nog meer afgevallen en nu was Puzzle ook een paar gram afgevallen, dus gelijk naar de dierenarts, deze kon eerst niets vinden behalve dat Pepper een beetje een rood keeltje had.

Ze zijn toen ter observatie opgenomen, en de volgende dag belde de dierenarts dat ze een lichte ontsteking van de luchtwegen hadden en hiervoor een antibiotica injektie hadden gehad.

Ze hebben Pepper eerst nog gedwangvoerd omdat zij niet wilde eten, zolang ze niet zelf at mochten ze niet naar huis.  Gelukkig mochten ze de volgende dag sávonds weer naar huis met voor 5 dagen antibiotica. Dinsdag terug voor controle en dan krijgen ze ook hun 2de enting.

DSCN1032 DSCN1033

 

 

 

 

 

Eenmaal thuis was ze de ” schade” aan het inhalen want vandaag heeft ze al meerdere keren gegeten we hadden nog wat extra krachtvoer gekocht en dit vond mevrouw erg lekker (gelukkig).

DSCN1041 DSCN1042

 

 

 

 

 

Intussen was donderdag onze jongste kleindochter ook gearriveerd, die een dagje kwam logeren. Natuurlijk staan er dan ook vreemde tassen op de grond die door Siem en Saar grondig werden bekeken.

DSCN1046 DSCN1047 DSCN1048

 

 

 

 

 

 

En zo’n klein mensje op de grond is ook erg leuk, soms heeft ze iets te eten en eten de kittens graag de kruimels op. Ja van een droog broodje als je ze hetzou geven trekken ze hun neus er voor op maar gestolen is het wel lekker,.

DSCN1049 DSCN1050

 

 

 

 

 

Ook haar speelgoed is leuk.

 

DSCN1052 DSCN1053 DSCN1051

 

 

 

 

 

 

Nog even een paar slapende schatjes.

DSCN1054

 

 

 

 

En Siem denkt ik ben de man en de zwaarste dus ik kan prima de brokjes van de volwassen poezen eten hoor.

En dan voor de laatste keer de gewichten want volgende week zijn ze 13 weken en gaan Pepper en Puzzle al naar hun nieuwe personeel. Wat zal ik ze missen.

Pepper vorige week  1321 gram  nu 1280 gram Hopelijk snel weer wat erbij.

Saar           ”              1290 gram  nu  1400 gram.

Puzzle       ”               1253 gram  nu  1302 gram

Siem         ”                1430 gram  nu  1661 gram.

Onze allerliefste kittens heel veel plezier in jullie nieuwe huis.

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *