kittens Lizzy week 3 van 07-03 tot 14-03-2024

De derde week wat gaat het hard ze worden elke dag sterker, zo nu en dan zie ik ze al een klein beetje spelen met elkaar.

Natuurlijk slapen ze nog veel of liggen lekker bij mama Lizzy te drinken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als Lizzy even uit de bench is kruipen ze vaak met z’n drieën bij elkaar en altijd in het hoekje rechts van de kist. Gezellig op een kluitje.

Ik heb ze deze week al een paar keer door de kist zien waggelen, ze worden steeds sterker in de pootjes en houden ook al parmantig het staartje recht omhoog.

Ze doen nog niet heel veel maar dat zal de komende tijd wel snel gaan veranderen.

het poesje met het rode bandje is het brutaalste en heeft al een paar keer door de ronde opening van de kist naar “buiten” gegluurd.

 

 

 

 

 

 

Maar de meeste foto’s zijn dan ook nog van slapende of etende kittens.

 

 

 

 

 

 

Ze herkennen mijn stem ook al en soms als ik tegen ze praat gaan ineens alle kopjes richting mijn stem, altijd maar heel kort maar gelukkig is het me 1 x gelukt om daar een foto van te maken.

Mama Lizzy is een heel zorgzaam moedertje, gisteren hoorde we ineens een kitten heel erg piepen dus ik gelijk kijken en jawel hoor het  poesje met het rode bandje was aan de wandel en hier was Lizzy het niet mee eens dus werd die hardhandig tot de orde geroepen, ja het los laten begint bij poezen al heel vroeg.

Ook als ze volgens Lizzy gewassen moeten worden willen ze dit niet altijd maar Lizzy zet haar pootje er op zodat ze niet weg kunnen.

De komende week ga ik beginnen met ze een beetje bij te voeren met pap en vlees er doorheen, niet dat ze dit nodig hebben want mama heeft meer dan genoeg melk wat wel aan de gewichten is te zien maar omdat het goed is dat ze al leren zelf te eten intussen hebben ze al tandjes.

En dat ze geweldig goed groeien is te zien aan de gewichten van deze week.

poesje geel   vorige week 317 gram  nu  407 gram.

poesje rood      ”         ”      390 gram  nu  498 gram.

poesje groen    ”         ”      316 gram  nu  406 gram.

tot volgende week.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *