kittens Lizzy week 5 van26-07 tot 02-08-2023

De vijfde week, intussen zijn er weer een paar nieuwe eigenaren op bezoek geweest en is er een keuze gemaakt, hierdoor hebben alle kittens nu een naam en hoeven we ze niet meer bij de kleur bandje te noemen.

 

 

 

 

 

Donderdag kwamen er mensen voor een poesje ze konden nog kiezen tussen geel en paars. Het is geel geworden en zij kreeg de naam Bo en gaat straks in Otterlo wonen.

 

 

 

 

 

Zaterdag kwam er bezoek voor het katertje deze had al eerder de naam doorgegeven: Milas-Cezar. uiteraard werd hij ook uitgebreid geknuffeld.

De eigenaren van het paarse poesje zijn nog op vakantie maar hebben wel al een naam doorgegeven. Zij krijgt de naam Juno en gaat straks in Utrecht wonen.

Doordat ze ouder worden heb ik de pap weggelaten en krijgen ze nu  alleen vlees.

 

 

 

 

 

Hier zit er nog pap door het vlees.

 

 

 

 

 

En hier alleen vlees van royal canin intussen ook geprobeerd andere merken te geven zoals Cosma en verse tartaar maar hierbij laten ze weer even zien dat het echte poezen zijn lekker eigenwijs. Ze moeten dan echt weer aangemoedigd worden.

 

 

 

 

 

Doordat ze nu meer ander eten krijgen dan alleen van mama eet mama de poep niet meer op, maar intussen zijn ze allemaal al zindelijk. Ik heb maar 1x een poepje in de bench gevonden, bij elk nestje ben ik weer verbaasd hoe snel ze weten hoe het werkt: keurig op de kattenbak.

Hier worden dan ook regelmatig “vergaderingen” gehouden.

 

 

 

 

 

Ze worden steeds groter dus het kleine kattenbakje werd al te klein  (vooral als ze er met zijn allen in gaan) en is intussen vervangen door een grotere bak.

 

 

 

 

 

 

Hoewel ze intussen allemaal al zindelijk zijn gebeurt er nog wel eens een ongelukje zo had er eentje op het kussentje in de mand geplast, gelukkig heb ik er nog wel eentje op reserve en kan het blauwe kussen de wasmachine in. En deze ligt ook lekker hoor!

Ook hebben we de werpkist eruit gehaald , ze gebruikten hem bijna niet meer en nu hebben ze een beetje meer ruimte en is er een kittenboogje en een ander krabpaaltje met bijen bij in gezet.

 

 

 

 

 

Vooral onder het boogje liggen ze samen met mama graag.

 

 

 

 

 

Maar natuurlijk ook nog op het kleedje.

 

 

 

 

 

En onder het boogje van het krabpaaltje eerst pasten ze daar alle 5 onder maar nu is hij al vol met 3

 

 

 

 

 

Lekker met mama op het kleed.

 

 

 

 

 

 

Een privé van Dunya met mama.

 

 

 

 

 

Natuurlijk wordt er ook lekker gespeeld maar vooral met elkaar en een enkele keer zie ik ze wel eens met een balletje of muisje.

 

 

 

 

 

Bo ligt hier al boven op het krabpaaltje knap hè!

 

 

 

 

 

Hier poseert Fendi even voor de camera.

Ze krijgen steeds meer aandacht voor de omgeving buiten de bench zodat ik binnenkort het deurtje open laat staan eens kijken wie er als eerste uit durft te gaan maar dat zien jullie dan de volgende week.

En nu nog de gewichten:

Dunya   vorige week  453 gram  nu  573 gram.

Juno        ”         ”       482 gram  nu  615 gram.

Milas       ”         ”        533 gram  nu  660 gram.

Bo           ”         ”        460 gram  nu  575 gram.

Fendi      ”         ”         455 gram  nu  611 gram.

tot volgende week.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *