Kittens Lizzy week 8 van 28-07 tot 03-08-2022

Het was weer een hele gezellige week met de fantastische kittens. Als je denkt dat ze niet schattiger kunnen zijn; jawel hoor, het blijft je vertederen.

 

 

 

 

 

Mamma Lizzy heeft ze nog regelmatig aan de borst hoewel er voor alle 6 niet altijd plaats meer is. Vooral op de eettafel ligt ze graag.

 

 

 

 

 

En als het Lizzy te veel wordt en ze weg gaat zie je soms van die verbaasde kopjes zo van : waar is de melkbar nu dan?

 

 

 

 

 

Maar ook op de grote krabpaal is de melkbar regelmatig open. En dan hangen die kleine staartje zo schattig over de rand. Hier smelt je toch van!

 

 

 

 

 

Onze kleindochter was ook weer op bezoek en dan is het dubbel genieten namelijk met een verenhengel bij de tunnel met 5 tunnels, dus door de tunnels en dan de veren pakken, grote pret.

 

 

 

 

 

Ook zijn de muisjes en het vlindertje nog zeer in trek, het eerste vlindertje is dan ook al gesneuveld, gelukkig kan je die los bij bestellen dus kunnen ze hun gang gaan.

 

 

 

 

De tunnels zijn ook erg leuk zonder onze kleindochter, er wordt veel gebruik van gemaakt.

 

 

 

 

 

Klimmen doen ze ook graag regelmatig zie je er een paar boven op de kast. In het begin vond ik dit heel eng maar intussen heb ik gezien hoe handig ze geworden zijn met zowel er op klimmen als er weer af gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is net als met kleine kinderen, als ze slapen is dat zoooo schattig. Hier dus enkele foto’s van slapende kittens. Met en zonder Lizzy.

 

 

 

 

 

Als het personeel een spelletje doet zijn ze heel nieuwsgierig, wat doen jullie? Mogen we mee doen? Jammer maar dat kan niet, jullie hebben je eigen regels. Je mag de kaartjes niet zo maar pakken hoor.

 

 

 

 

 

Intussen weten ze al heel goed wat de regels hier in huis zijn wat betreft snoepjes tijd!

Als we naar bed gaan en de tv en de lichten uit gaan dan is het snoepjes tijd. De kittens en Lizzy krijgen het op de tafel en de andere volwassenen op de grond, ze weten het al precies en springen snel op de tafel.

We hebben al enkele kiloknallers erbij kijk maar naar de gewichten:

Max       vorige week  890 gram  nu  1030 gram.!!!!!

Diem       ”          ”      790 gram  nu  880 gram.

Dex        ”          ”       885 gram  nu  1075 gram !!!!!

Skittle    ”         ”        930 gram  nu  1090 gram !!!!!

Day      ”          ”        790 gram  nu  970 gram.

Luna    ”         ”         770 gram  nu  935 gram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.