kittens Lyda week 11 – 13 april – 20 april.

Het was weer een week van volop genieten, alle kittens zijn super gezond en zeer ondeugend, ze ravotten en racen als een treintje achter elkaar aan door de kamer, en zijn natuurlijk heel nieuwsgierig zodra er iets in de kamer is wat er eerst niet was zitten ze er alle 6 boven op.

Ik vond de tafels in de kamer een beetje kaal maar omdat bloemen niet zo’n succes is, had ik een mandje met wat kunst plantjes en leuke dingetjes er op gezet, wel dit heeft ongeveer een uur geleefd en toen was het allemaal gesloopt, dus dan maar kale tafels dus.

DSCI0480 DSCI0484 DSCI0485

 

 

 

 

Slapen doen ze natuurlijk ook nog wel veel, hier lagen er eerst Ypa en Coco lekker te slapen toen Wolf kwam kijken of hij er ook bij kon,en jawel hoor gewoon je erbij gaan liggen.Dan maar op een wat vreemde houding.

DSCI0486 DSCI0487

 

Maar wacht er zijn nog meer kapers op de kust Lenny vindt het ook wel gezellig zo samen, dus die er ook nog maar bij.

 

Vaak zijn ze toch met zijn allen bij elkaar zowel met het spelen als met het slapen, maar Snorrelien zocht mij op toen ik bij de grote tafel zat ging ze heel lief naast me op een stoel liggen, dat daar een tas stond maakte haar niet uit, dan maar gewoon bovenop de tas.

DSCI0483

 

 

 

 

Met zijn allen bij de krabpaal is ook heel gezellig, mama Lyda gaat er vaak bij liggen en zwaait dan met haar staart, dit is natuurlijk prachtig speelgoed.

DSCI0460 DSCI0462

 

 

 

 

Ook kwam Jesper weer even met ze spelen ze kunnen heel hoog springen als hij met hengels met ze speelt maar als ze hem dan te pakken hebben laten ze niet gemakkelijk los, vooral Wolf ziet het als een prooi en gromt er dan ook “gevaarlijk” bij.

DSCI0474 DSCI0473 DSCI0472

 

 

 

 

Op deze foto doen ze “verstoppertje”er zit er eentje onder het kussen en de ander tikt henm aan vanaf de leuning van de bank.

DSCI0464

 

 

 

 

DSCI0481

 

 

hier nog een statie portret van Roebel

 

En nog enkele andere foto’s van verschillende aktiviteiten:

DSCI0465 DSCI0467 DSCI0468 DSCI0469 DSCI0471

 

 

 

 

 

 

 

Soms mogen ze nog wel een enkele keer bij moeder Lyda drinken maar het past niet meer allemaal ze worden veel te groot, moeder Lyda wordt dan ook compleet bedolven onder een grijze deken.Zoekplaatje: waar is de moeder poes?

DSCI0453 DSCI0457

 

 

 

 

Want dat ze groot worden is wel te zien aan de gewichten van deze week:

De dames.

Snorrelien 1340 gram

Coco         1350 gram

Ypa           1330 gram.

En de Heren:

Lenny       1375 gram

Roebel     1430 gram

Wolf         1495 gram.

Wolf gaat straks in Belgie wonen, Hij zal wel denken ik ben export kwaliteit.

Ze zijn deze week ook voor de laatste keer ontwormt.

Volgende week ga ik het dagboek op dinsdag doen want dinsdagochtend heb ik een afspraak bij de dierenarts voor de laatste enting en dan kan daar ook gelijk verslag van worden gedaan.

tot volgende week dinsdag 28 april.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *