Kittens Lyda week 12 -21 april – 28 april.

Dit is al weer het laatste kittendagboek, wat is die tijd toch snel gegaan.

Het komende weekend gaan alle 6 kittens naar hun nieuwe baasjes, voor hun erg leuk voor mij weer moeilijk om afscheid van ze te nemen.Het is zo’n heerlijk nestje allemaal zijn ze heerlijk ondeugend maar ook allemaal grote knuffelpotten.

Ik heb deze week weinig foto’s gemaakt want de griep had mij te pakken waardoor ik een groot gedeelte van de week op bed heb doorgebracht, behalve kittens voeren en kattenbakken verschonen is me deze week niet veel uit handen gekomen. De kittens vonden het wel gezellig en waren veel bij me boven in bed, hierdoor voelde ik me promt minder ziek.

 

DSCI0493

Hoewel ze intussen ruim 12 weken oud zijn drinken ze nog regelmatig bij hun moeder, zo nu en dan roept Lyda ze ook echt en gaat er helemaal voor liggen.

 

 

Vanmorgen zijn we naar de dierenarts geweest voor de tweede enting, ze hebben zich allemaal weer fantastisch gedragen, geen kik gegeven.

DSCI0503 DSCI0504 DSCI0501

 

 

 

 

s’avonds als Koert op de bank zit heeft hij tegenwoordig standaard Wolf op schoot, zodra Koert gaat zitten komt hij er al aan en ligt dan vol overgave heerlijk te slapen.

DSCI0502

 

 

 

 

Soms wil Ypa er ook bij en is mijn schoot niet goed genoeg, gelukkig denken anderen er anders over zodat ik ook regelmatig een of meerdere op schoot heb.

DSCI0500

 

 

 

 

Spelen en ravotten is natuurlijk ook nog volop aanwezig, deze week was de ballenbaan favoriet.

DSCI0492 DSCI0491 DSCI0488

 

 

 

 

Onze bank moest worden gerepareerd en dan gebeurt er iets wat anders is dan anders dus dat moest goed onderzocht worden eerst de gereedschapkist van die meneer en daarna ook de binnenkant van de bank. Goed opletten dus dat er geen kitten in zit voor hij weer dicht werd geniet.

DSCI0495 DSCI0497 DSCI0498

 

 

 

 

En nog een paar foto’s van rare standjes slapen, jammer genoeg een beetje overbelicht maar toch te leuk om niet te plaatsen.

DSCI0494

 

evenals dit statsie portret van Roebel.

 

 

En dan voor de laatste keer de gewichten:

De heren: Lenny 1625 gram – Roebel 1680 gram – Wolf 1685 gram.

De dames: Snorrelien 1510 gram – Coco 1550 gram – Ypa 1430 gram

Dit was het dan weer.

We wensen alle kittens een hele fijne tijd toe bij hun nieuwe baasjes en de nieuwe baasjes heel veel plezier met deze super lieve en mooie kittens!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *