kittens Raisa week 3 – 13-12 tot 21-12-2016

De derde week alweer wat gaat het snel, je kan ook aan de kittens goed zien dat ze een week ouder zijn geworden. Ze groeien geweldig goed en worden ook al wat actiever.

Moeder Raisa doet het super goed en het eten voor haar is niet aan te slepen er gaan vele zakjes en bakjes per dag door, wat ze dan weer omzet in goede voedzame melk voor haar kleintjes.

DSCI2332

 

 

 

 

 

 

Deze week hebben we de kist naar beneden gehaald Raisa was er echt aan toe om weer in de groep te zijn. Heel leuk de andere poezen en onze kater Borisz kwamen allemaal even kijken en Raisa lag super trots ze te showen.

 

DSCI2330

 

 

 

 

 

Ze hebben deze week ook allemaal nieuwe bandjes gekregen want de anderen waren al te strak ook hierin kan je goed zien hoe ze gegroeid zijn.De licht blauwe heeft nu een andere licht blauw gekregen zodat het verschil met de groene wat groter is

 

DSCI2341

DSCI2342

 

 

 

 

 

Raisa neemt soms een houding aan waarvan ik dan denk dat dat niet zo makkelijk ligt maar alles voor haar kinderen zodat ze goed bij de melkbar kunnen zo schattig!

 

DSCI2328

 

 

 

 

 

En natuurlijk moet er na het eten gewassen worden dit gaat soms met veel gepiep gepaard want dit vinden ze niet altijd leuk.

 

 

DSCI2327 DSCI2334

 

 

 

 

 

Nee veel liever gaan ze lekker liggen uitbuiken.

 

DSCI2352 DSCI2345

 

 

 

 

 

soms op een kluitje en soms als een treintje.

DSCI2336

 

 

 

 

 

Deze foto vond ik zo schattig het poesje met het lichtblauwe bandje slaapt met de tong uit de mond en de kater met het donker blauwe bandje rekt zich eens lekker uit.

DSCI2338 DSCI2339 DSCI2349

 

 

 

 

 

 

Maar behalve eten en slapen worden ze ook steeds actiever en wandelen dan gezellig door de kist het lopen wordt ook al veel steviger, ze rollen steeds minder om en nemen dan ook een kijkje hoe mama gaat eten wie weet nu de kunst afkijken en straks zelf proberen.

 

DSCI2353

 

 

 

 

 

Dit geldt ook voor het jezelf wassen wat het katertje groen hier al probeert.Het is dan wel de kleinste maar ook de vlotste met alles.

 

En dan nu de gewichten van deze week ik weeg ze nu elke ochtend deze dus nog 1x per dag het is niet meer nodig om 2x per dag te wegen.

katertje donker blauw 306 gram

poesje oranje 290 gram

poesje geel 310 gram

poesje licht blauw 260 gram

katertje groen 233 gram

er zit wel enig verschil in de gewichten maar mijn ervaring is dat dit zodra ze zelf gaan eten dit heel snel bijtrekt.

tot volgende week.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *