kittens Raisa week 6 -12-07 tot 20 – 07.

Het is deze keer een dagje later want we hadden een heel druk weekend.

Zaterdag zijn de nieuwe eigenaren van Kisa s’morgens op bezoek geweest en s’middags kwamen de nieuwe eigenaren van het katertje met het oranje bandje, deze heeft nog geen naam daar wordt nog over nagedacht, en later kwamen ook de eigenaren van Flavio nog even op bezoek.

Zondag hebben we de verjaardag van mijn man gevierd en hierdoor was er ook de gehele dag bezoek waardoor ik niet in de gelegenheid was om aan het dagboekje te werken,

Vorige week zondag merkte ik dat Raisa niet meer zoveel bij de kittens was en dat ze ook een beetje verhoging had, de volgende dag was er 1 tepel wel heel erg dik en had ze nog steeds koorts, dus naar de dierenarts, en inderdaad bleken er 2 tepels ontstoken te zijn, logies dat ze niet veel bij de kittens was want dit echt veel pijn. Ze kreeg een koorts verlagend middel toe gediend en een antibiotica in pil vorm welke ze elke dag gedurende een week 2x moet hebben. Gelukkig is Raisa niet moeilijk met pillen.

 

DSCI0812

 

 

 

 

 

Intussen gaat het steeds beter met haar en ligt ze ook weer vaker bij de kittens.

De kittens doen het allemaal heel goed ze zijn zeer levendig en ravotten heel wat af, ze hadden dacht ik wel behoefte aan een beetje meer ruimte dus heb ik vanmorgen de bench een poos open gehad. Kisa had het onmiddelijk door en wipte zo naar “buiten” even later gevolgd door Fisto en Blaze. De andere drie vonden het schijnbaar nog te eng en keken wel maar durfden de stap nog niet te nemen.

Ik heb vooral van Kisa genoten die huppelde echt door de kamer lekker eigenwijs met haar staartje recht omhoog, de anderen waren meer op onderzoek uit.

DSCI0795 DSCI0797 DSCI0798

 

 

 

 

 

Slapen doen ze soms in de raarste houdingen, hier ligt Coco lekker lui te zijn.

DSCI0787

 

 

 

 

 

Maar Blaze ligt er ook ontspannen bij.

DSCI0794

 

 

 

 

 

evenals Fisto hier.

DSCI0799 DSCI0800

 

 

 

 

 

En Kisa zit hier als een prinses alles te overzien.

Ze spelen soms zo ruw dat je ineens een kitten heel erg hoort piepen dus ga je kijken wat er aan de hand is, wel dan bijten ze elkaar zo hard en die kleine tandjes zijn heel erg scherp.

DSCI0801 DSCI0802 DSCI0815 DSCI0817

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is echt geweldig om naar te kijken, het leukste speelgoed is toch nog steeds een broertje of een zusje. Maar dat zal de komende week wel veranderen als ze meer uit de bench komen.

 

DSCI0789

 

 

 

 

 

En soms komt er bezoek met een kindje en dat is altijd weer heel erg leuk, hierdoor wennen ze ook om door anderen opgepakt te worden.

DSCI0803 DSCI0818

 

 

 

 

 

Eten en slapen zijn toch nog heel belangrijke onderdelen van het dag programma.

DSCI0805 DSCI0806 DSCI0808

 

 

 

 

 

Lekker samen in een klein mandje!

 

Deze week zijn ze allemaal ontwormt en het toedienen ging zelfs heel gemakkelijk, wel waren er de volgende dag een paar een beetje in de diarree maar dat is normaal en was ook maar van korte duur.

nog even de gewichten van deze week.

Flavio  van 583 gram  naar  741 gram

Kisa     van 491 gram  naar  621 gram

Blaze   van 491 gram  naar  622 gram

Oranje  van 553 gram  naar  656 gram

Fisto     van 590 gram  naar  692 gram

Coco    van 576 gram   naar  680 gram

tot de volgende week.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *