kittens Ronja en Lion vom Amorsbrunn- 2016 de geboorte

Onze Ronja was op 29 januari uitgerekend maar was op dag 57 al erg onrustig en verloor ook al enige druppels bloed.

gelukkig had ik boven alles al klaar staan en ze wilde ook wel graag in de kist.

Ik was toch wel erg blij toen het uiteindelijk loos alarm was want het was ook wel erg vroeg.

Keurig op 29 januari maakte ze me s”morgens om half 7 wakker, ze had duidelijk weeen., ook wilde ze graag in de kist maar ik moest er wel naast zitten.

Om 7 uur begon ze te persen en om 7.32 werd het eerste jong geboren het was een katertje en het woog 108 gram.het kreeg een blauw elastiekje.

Om 7.53kwam het tweede kitten er vlot achteraan, dit was ook een katertje, en kreeg een rood elastiekje.deze was wat lichter hij woog 94 gram.

hierna ging Ronja helemaal tevreden al spinnend heerlijk erbij liggen, zo van ik vindt dit wel genoeg zo.Maar doordat er met 6 weken zwangerschap een echo gemaakt was wist ik dat er zeker 3 kittens moesten zijn.

Omdat ze geen aanstalten maakte en er zo te zien geen weeenaktiviteit meer was heb ik eerst de kist maar verschoont en Ronja goed in de gaten gehouden. Gelukkig zag ik het kitten nog heel goed bewegen in haar buik. En ja hoor om 14.00 uur begon Ronja weer te persen en om 15.10 kwam daar eindelijk het derde kitten, logisch dat ze veel moeite had met deze want het was een heel groot kitten hij woog 125 gram inderdaad een hij want dit was ook een katertje hij kreeg een geel elastiekje, nummer 4 kwam gelijk maar mee en bleek ook een katertje te zijn hij woog 104 gram en kreeg een oranje elastiekje.

Nu was het duidelijk klaar Ronja vond het goed dat ik haar buik goed navoelde en het was heel duidelijk dat dit ze allemaal waren.Ik was best verbaasd dat er nog een vierde kwam want omdat Ronja niet zo erg dik was dacht ik dat er niet meer dan 3 waren en dan ook nog zulke zwaargewichten. knap hoor ik ben reuze trots op ons meisje.

 

DSCI1165 DSCI1168 DSCI1167

 

 

 

 

 

hier waren nummer 1 en 2 geboren.

 

DSCI1167 DSCI1170 DSCI1178

 

 

 

 

 

en hier waren nummer 3 en 4 er ook. natuurlijk werd mamma toen lekker verwend want dat had ze wel verdient.

 

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *