week: 12 – 2 juni -8 juni.

Dit wordt alweer de 12 week van het kittendagboek nog maar een paar dagen en dan zijn ze 13 weken en mogen ze naar hun nieuwe baasjes.

a.s. vrijdag wordt Zorro al opgehaald maar Darwin en Apollo blijven gezellig een weekje langer en Arisha en Siara gaan 5 juli verhuizen. Dus ze gaan gelukkig verspreid ons verlaten.

Vrijdag 6 juni zijn we naar de dierenarts geweest en zijn ze allemaal ingeent en gechipt. Het ging heel goed en er is niemand ziek geworden van de prik gelukkig.

zoals ik al eerder vertelde hebben ze de werking van de kattenluikjes intussen door en vinden ze het met name boven erg interessant  Roo doet dan ook dapper mee maar als ze weer naar beneden komen wil ze niet door het luikje maar gaat ze voor de deur klagend miauwen, meestal doe ik haar dan wel open maar laatst dacht ik probeer het maar naar de andere kant durf je ook, uiteindelijk ging ze er door maar ik wist niet dat ze zo boos kon miauwen normaal miauwt Roo altijd met een zacht stemmetje maar nu met een heel scherp geluid.

de gewichten van afgelopen vrijdag.

  • Arisha     1360 gram
  • Siara       1405 gram
  • Roo          1365 gram
  • Apollo      1710 gram
  • Darwin     1730 gram
  • Zorro        1735 gram
  • Sjonnie    1660 gram

deze week heb ik geen foto’s want in het weekend was mijn dochter te logeren en die heeft per ongeluk het kabeltje van mijn fototoestel meegenomen en de kabel van haar telefoon laten  liggen.

Zodra ik de kabel weer heb zal ik er nog enige plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *