week 9: 12 mei- 18 mei.

j.l.vrijdag zijn we met zijn allen naar de dierenarts geweest voor de eerste inenting.

Dit is allemaal heel goed gegaan en ze zijn allemaal goed en gezond verklaard. Ze hebben nu allemaal hun paspoort gekregen. Deze keer is er gelukkig geen enkele kitten er ziek van geworden, sterker nog het was alsof er niets was gebeurd. Eeenmaal weer thuis kropen ze uit de vervoersbox en gingen gelijk racen door de kamer.

Het spelen met elkaar houden ze steeds langer vol, was het eerst 1 of 2 uurtjes spelen en daarna 4 uurtjes slapen nu spelen ze vooral s’morgens heel veel en s’avonds ik denk dat ik de webcam dan ook maar wat eerder aanzet en misschien ook wat langer aanlaat staan.        Soms staat hij helemaal niet aan dit komt doordat ik dan s’middags een tijd niet thuis ben en ik draai hem op mijn labtop, die durf ik niet aan te laten als ik er niet ben, er is al eens eentje overheen gelopen waardoor er van alles fout ging.

Sinds kort weten ze ook hoe de kattenluikjes werken dus is het hele huis nu een grote speeltuin.Sjonnie was de eerste die het door had maar al snel volgden de anderen ook.

Ze waren ook weer prima gegroeid deze week.

  • Arisha  1030 gram
  • Siara    1050 gram
  • Roo       1010 gram
  • Apollo   1235 gram
  • Darwin  1240 gram
  • Sjonnie 1160 gram
  • Zorro     1245 gram

Ik heb deze week maar weinig foto”s omdat ik een hele grote fout heb gemaakt, ik dacht dat ze al op de computer stonden en had ze op het toestel al gewist, toen bleek dat ik ze nog niet had opgeslagen, dus snel zopas een paar foto’s gemaakt.

P1010837 P1010839 P1010843 P1010840 P1010841 P1010842 P1010844 P1010847 P1010850

 

Zorro slaapt nog lekker

 

 

 

 

 

 

 

Arisha is net uit de mand gehaald en kijkt nog een beetje duf

 

 

 

 

Roo is ook net wakker gemaakt voor de foto

 

 

 

Sjonnie zegd als je me wakker maakt wil ik ook wat eten!

 

 

 

 

en Apollo is het daar mee eens.

 

 

 

 

Apollo in volle aandacht wat de anderen beneden doen.

 

 

 

 

Darwin overziet de situatie ook vanaf de hoogte.

 

 

 

 

Siara blijft nog even lekker boven op de kast liggen.

 

 

 

 

Maar voor een lekker maaltje komen ze toch allemaal wel even erbij.

 

 

 

tot volgende week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *